Діти російських олігархів погуляли в Італії на 100 тисяч євро і втекли, не сплативши рахунок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Діти російських олігархів погуляли в Італії на 100 тисяч євро і втекли, не сплативши рахунок

Кримінал
1148
Діти російських олігархів відмовилися оплачувати рахунок за італійську вечірку. Молоді люди залишилися винні клубу на острові Сардинія майже €100 тис. Шахраї оголошені в міжнародний розшук.
90 пляшок Crystal, 70-метрова яхта і €86 тис. Така бухгалтерія цієї ночі дітей багатих росіян в Сардинії. Шестеро молодих людей розважалися з розмахом. Яхта "Кисмет" з басейном, гідромасажною ванною і піаніно на борту привезла росіян до нічного клубу Billionaire, що належить Флавіо Бріаторе, менеджеру "Формули-1", пише Коммерсантъ.
На їх вимогу їм був виділений окремий приватний зал. Нічні гості не відмовляли собі ні в чому. За ніч було випито майже сотню пляшок шампанського Crystal. Вечірка обійшлася майже в €90 тис. Проте оплачувати рахунок ніхто не став. Капітан яхти пообіцяв, що сума буде сплачена на наступний день, і залишив свій підпис в якості гарантії. Рахунок так і не був сплачений, і клуб звернувся до правоохоронних органів.
Газета L'Unione Sarda назвала російських клієнтів клубу Billionaire юними дармоїдами. Кореспондент в Сардинії Олександр Тарханов розповів, що для Італії цей випадок - новинка: "Ніякого такого криміналу останнім часом помічено не було. Будь-який заклад хотів би мати клієнтами саме російських туристів, які щедрі на чайові і розплачуються. Але, природно, бувають і випадки іншого характеру".
Відомо, що молодим людям буде пред'явлено звинувачення в шахрайстві. Зараз їх розшукує поліція. Конкретні імена поки не називаються.
Сардинія вважається улюбленим місцем відпочинку VIP-персон. За інформацією італійських ЗМІ, на узбережжі острова розташовані вілли Романа Абрамовича і прем'єр-міністра Італії Сільвіо Берлусконі.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас