Податкова додатково зібрала понад п'ять мільярдів гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Податкова додатково зібрала понад п'ять мільярдів гривень

Казна та Політика
384
Перевірки дозволили Державній податковій службі додатково зібрати більше п'яти мільярдів гривень. Найбільше додаткових нарахувань - у Києві, Дніпропетровській і Харківській областях.
Як повідомляє Укрінформ з посиланням на заступника голови ДПС Олександра Клименка, найбільше додаткових нарахувань зафіксовано в Києві, Дніпропетровській і Харківській областях.
"Велику частину цієї суми становлять додаткові платежі юридичних осіб - 90%. Залишок становлять податки з фізичних осіб-підприємців (8%) та надходження податку на доходи. Із зазначених цифр випливає, що в центрі уваги наших контролерів залишаються підприємства групи ризику, схильні до ухилення від оподаткування. Одночасно малий і середній бізнес позбавлені великої кількості перевірок, хоча і залишаються в полі зору", - сказав Клименко.
Відзначимо, що всього в Україні цього року податки платили в бюджет 2,8 млн платників - 740 тисяч підприємств і понад два мільйони приватних підприємців.
Напередодні повідомлялося, що 777 великих платників податків перерахували в цьому році в бюджет 43,6 млрд гривень, що склало дві третини від усіх зборів цієї категорії платників.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас