Уряд Канади заморозив активи сирійської влади — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд Канади заморозив активи сирійської влади

149
Уряд Канади заморозив активи сірійської влади і ввів обмеження на торгівлю з сирійськими компаніями. Про це в суботу, 13 серпня, оголосив міністр закордонних справ Канади Джон Берд. Відповідну заяву опубліковано на сайті канадського уряду.
"Канада підтверджує свій рішучий осуд насильства, яке проводять війська Башара Асада проти сирійського народу. Режим Асада втратив всяку легітимність після стількох убивств сирійських чоловіків, жінок і дітей, щоб і далі залишатися при владі. Цю кампанію терору потрібно зупинити", - йдеться в заяві Берда.
Міністр вказав, що під санкції підпали телекомунікаційна компанія Syriatel і Комерційний банк Сирії. Раніше ці компанії підпали під санкції американського Мінфіну.
"В рамках наших зобов'язань перед міжнародними партнерами, щоб ізолювати режиму Асада, Канада вживає заходів для розширення існуючих санкцій проти режиму і його покровителів. Ми додатково заморозили активи фізичних та юридичних осіб, причетних до насильства. Тим, хто підтримує режим Асада, заборонено в'їзд на територію Канади", - сказав Берд.
Нагадаємо, Канада приєдналася до міжнародних санкцій проти режиму Асада, введених 24 травня 2011 р.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас