Google вводить кредитні картки для рекламодавців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google вводить кредитні картки для рекламодавців

Фінтех і Картки
287
Google надасть своїм рекламодавцям кредитні картки, щоб домогтися конкурентної переваги на ринку інтернет-реклами, який переживає небувалий підйом, повідомляє Reuters.
Кредитна карта буде поширюватися в США і може бути використана тільки для покупки рекламних площ в Google. Карта AdWords дозволить маркетологам витрачати на рекламу більше грошей, коли в цьому буде необхідність.
Віце-президент департаменту віртуальних продажів Клер Джонсон заявила, що кредитна карта була розроблена для того, щоб допомогти дрібним і середнім підприємцям, які хочуть розміщувати рекламу в Google, але не мають для цього достатньо коштів.
Виготовляти карту AdWords буде MasterCard, рахунки будуть розміщуватися в World Financial Capital Bank. Багато деталей про новинку Google розголошувати не поспішає - наприклад, невідома максимальна і мінімальна кількість кредитних ліній (у компанії заявляють, що це буде залежати від конкретного власника карти) і кількість осіб, яким така карта буде запропонована.
96% свого прибутку Google отримує від реклами. Левова частка цих доходів припадає на невеликі рекламні оголошення, які з'являються збоку від результатів пошуку. Така реклама і називається AdWords. Однак у пошукового гіганта є серйозні конкуренти - альянс Microsoft і Yahoo, а також соціальна мережа Facebook.
За матеріалами:
bfm.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас