Колесніков розповів, як повертатимуть гроші, витрачені на будівництво стадіонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Колесніков розповів, як повертатимуть гроші, витрачені на будівництво стадіонів

Казна та Політика
414
Віце-прем'єр-міністр України та міністр інфраструктури Борис Колесніков заявив, що спортивним об'єктам Євро-2012, після завершення Євро-2012, знадобиться всього два роки, щоб вийти на самоокупність.
"Думаю, знадобиться півтора-два роки на самоокупність концерну, куди входять НСК Олімпійський, Палац спорту і стадіон у Львові. Це максимальний термін", - цитує чиновника zaxid.net.
За словами Колеснікова, настільки швидка самоокупність спортивних об'єктів, які входять в державний концерн Спортивні арени України, стане можливою завдяки проведенню різних спортивних змагань і концертних виступів по закінченні турніру.
"Якщо Динамо гратиме на Олімпійському, нам зрозуміле фінансове управління стадіону. Складніше буде зі Львовом. Льодовий стадіон - це абсолютно рентабельний проект. Тому бюджетних грошей витрачати не будемо", - уклав Колесніков.
Нагадаємо, раніше Колесніков заявив, що жодних ризиків щодо проведення континентальної першості не існує. UEFA почав прийом заявок від охочих стати волонтером Євро-2012. Так само на час Євро-2012 в Києві буде введена система "комбі-квитків" для вболівальників, які користуватимуться громадським транспортом. Крім того, Верховна Рада України схвалила закон, згідно з яким вболівальників, які вчинили адміністративні правопорушення, судитимуть за прискореною процедурою прямо на стадіоні.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас