У молодих британців закінчилися гроші на нічні клуби — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У молодих британців закінчилися гроші на нічні клуби

604
Клубний бізнес у Британії зазнає збитків, молодь скоротила витрати на нічні розваги.
Компанія Luminar, власник найбільшої у Великобританії мережі нічних клубів, переживає серйозну кризу, пише газета The Daily Mail. Холдинг Luminar Enterntainment випустив проспект, що попереджає інвесторів про можливе скорочення прибутку за поточний фінансовий рік. Зараз Luminar, бізнес якої зазнав серйозних збитків під час рецесії, чекає на фінансову допомогу від групи британських банків. Чистий борг Luminar на сьогоднішній день становить £80 млн.
Проблеми нічних клубів експерти пояснюють тим, що потенційні відвідувачі подібних закладів - молоді люди у віці від 18 до 24 років - позбулися кишенькових грошей і не можуть витрачати кошти на нічні розваги.
Luminar розвиває клубні бренди Oceana і Liquid. За останніми даними, продажі обох клубів скоротилися на 11,7% за літні місяці, що традиційно вважаються піком сезону дискотек.
"Подібні результати виявилися гіршими, ніж ми розраховували. Тому нам довелося знизити прогноз по прибутку на поточний рік з £21,9 млн до £ 16,9 млн", - заявила аналітик компанії.
За матеріалами:
Газета.Ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас