НАК "Нафтогаз" замовила в американської консалтингової компанії експертну оцінку ринку газу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НАК "Нафтогаз" замовила в американської консалтингової компанії експертну оцінку ринку газу

Енергетика
247
НАК "Нафтогаз" замовила в американської консалтингової компанії IHS CERA експертну оцінку ринку газу, повідомляє прес-служба НАК.
"Одним із завдань дослідження є напрацювання рекомендацій щодо оптимізації нормативно-правової бази у газовому секторі для залучення інвестицій у виробництво природного газу з традиційних і нетрадиційних джерел", - йдеться в повідомленні.
IHS CERA - американська консалтингова компанія, що спеціалізується на розробці рекомендацій та експертних висновків для урядів та приватних компаній у всьому світі щодо ринку енергоносіїв, геополітики, тенденцій і стратегій в промисловості.
НАК "Нафтогаз України" є вертикально інтегрованою нафтогазовою компанією, яка здійснює повний цикл операцій з розвідки та розробки родовищ, експлуатаційного і розвідувального буріння, транспортування та зберігання нафти і газу, постачання природного і скрапленого газу споживачам. Понад 90% нафти і газу в Україні видобувається підприємствами НАК. Чистий збиток НАК "Нафтогаз України" за 2010 р. склав 21 млрд 431 млн 345 тис. грн проти прибутку роком раніше.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас