Fitch відкликало рейтинги Белагропромбанка у зв'язку з відмовою банку від участі в рейтинговому процесі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Fitch відкликало рейтинги Белагропромбанка у зв'язку з відмовою банку від участі в рейтинговому процесі

Казна та Політика
160
Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings припиняє публікувати рейтинги Белагропромбанка у зв'язку з призупиненням співпраці з білоруським банком. Про це "Прайму" повідомила начальник відділу з роботи з фінансовими інститутами Белагропромбанка Марина Бургуто.
"З 2010 року в банку відсутні будь-які стосунки з рейтинговим агентством. Публікацію рейтингів банку Fitch здійснював, виходячи з власних міркувань і на підставі загальнодоступної інформації", - пояснила Бургуто.
Як раніше повідомлялося, Fitch підтвердило і відкликало рейтинги білоруського Белагропромбанка, включаючи довгостроковий рейтинг дефолту емітента (РДЕ) на рівні "B" з "негативним" прогнозом.
Список рейтингів, які були підтверджені і відкликані: довгостроковий РДЕ підтверджений на рівні "B", прогноз "негативний", і відкликаний; короткостроковий РДЕ підтверджений на рівні "B" і відкликаний; індивідуальний рейтинг підтверджений на рівні "D/E" і відкликаний; рейтинг підтримки підтверджений на рівні "4" і відкликаний; рівень підтримки довгострокового РДЕ підтверджений як "B" і відкликаний.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас