"Судилище" над Тимошенко. Підсумок дня... — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Судилище" над Тимошенко. Підсумок дня...

Кримінал
1617
Юлію Тимошенко змусили покинути зал суду. Підсудна обізвала суддю Родіона Кірєєва - нелюдом. Той образився і попросив її залишити будівлю служителів Феміди. Вона пішла сама. А ось журналістів довелося співробітникам Беркута виштовхувати силою.
А почалося як завжди. Зал заповнений, ніде стати, нічим дихати. Суддя заходить - обвинувачена не встає. Він просить поваги, вона відмовляє. Вкотре розбирали - чому немає захисника Власенка. Не досягнувши консенсусу прокурор подає інше клопотання - не проводити відео-аудіо зйомок під час допиту свідків. Мотивація - щоб не заважали судовому слідству. Головуючий Кірєєв прохання задовольняє. У залі відгукуються незадоволені депутати.
Встають все, втім судді запам'ятався нардеп Михайло Косів. Його Родіон Кірєєв видаляє із залу суду. Той не йде. Мотивує депутатською недоторканністю.
Головуючий не витримує, йде сам. Після довгої перепалки народний обранець залишає зал самостійно. Кірєєв повертається, проте ситуація знову повторюється. Цього разу проштрафився Євген Суслов. Суд знову йде на перерву. Спецпідрозділ Грифон просить журналістів залишити зал, щоб провітрити приміщення. Запускають Беркут. Близько ста осіб.
"Суддя Кірєєв не просто так потрапив до цієї зали судового засідання. Він потрапив тому, що швидше за все не тільки ми побачили, що з 32 кримінальних справ 20 він продав і там, де були явні злочини, виніс виправдувальні вироки", - передає телеканал UBR слова Юлії Тимошенко.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас