Приватбанк відкрив нове відділення в центрі Сімферополя — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк відкрив нове відділення в центрі Сімферополя

Фондовий ринок
115
Приватбанк відкрив нове відділення в центрі Сімферополя, пріоритетним напрямком роботи якого стане комплексне обслуговування корпоративних і індивідуальних клієнтів банку. Як повідомили в Кримському регіональному керуванні Приватбанку, відділення банку відкрито в новому будинку торгово-офісного Комплексу в центрі Сімферополя, і пропонує повний комплекс послуг, у тому числі кредитних програм, корпоративним клієнтам, офіси і торгові підприємств розташовані в приміщенні Комплексу.
Також нове відділення Приватбанку пропонує широкий перелік послуг фізичним особам, серед яких відкриття й обслуговування пластикових карт, депозитні внески, грошові перекази в системі Privat Money, мобільний і інтеренет-банкінг, програми споживчого кредитування.
Довідка: Приватбанк входить у число найбільших системних банків України. Національна мережа банківського обслуговування Приватбанку включає 1 374 філій і відділень по всій території країни. Банк має найбільшу в Україні мережа обслуговування пластикових карт: 556 банкоматів, 12 475 POS-терміналів і 1 658 пункту видачі наявних.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас