Тенденція відродження китайської економіки стає все очевиднішою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тенденція відродження китайської економіки стає все очевиднішою

Казна та Політика
626
Ґрунтуючись на опублікованих головних показниках розвитку китайської економіки в липні, у сфері промисловості, інвестицій і споживання в цілому тривали тенденції зростання. У порівнянні із червнем поточного року експорт виріс, попередньо приборкана тенденція падіння цін на товари.
"Тенденція відродження китайської економіки стає усе очевиднішою", - відзначив науковий співробітник Центру з вивчення проблем розвитку при Держраді КНР Чжан Лицюнь, повідомляє Синьхуа.
За його словами, липневі економічні дані показують, що для китайської економіки попит ззовні не зазнав помітних змін, однак інвестиційний і споживчий попит усередині країни продовжує рости, що сприяє прискоренню темпів зростання економіки та деякому підвищенню товарних цін у порівнянні із червнем нинішнього року.
Офіційний представник Державного статистичного управління КНР Лі Сяочао повідомив, що позитивні зміни в економічному житті Китаю відбулися в багатьох сферах, включаючи промисловість, вироблення електроенергії, інвестиції, роздрібний оборот споживчих товарів, реалізацію комерційної нерухомості та індекс менеджерів із закупівель в обробній промисловості.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас