Забудовники "спокушають" українців новорічними знижками — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Забудовники "спокушають" українців новорічними знижками

Нерухомість
347
Новорічні свята можуть зіграти на руку тим, хто має намір і можливість придбати житло в новобуді.
У грудні багато столичних будівельних компаній вирішили надати потенційним покупцям спеціальні знижки, підвищивши в такий спосіб обсяги продажів.
Опитані забудовники стверджують, що ця маркетингова схема працює "на ура", дозволяючи "відіграти" періоди низької купівельної активності.
Після початку акційної кампанії, насамперед, виявилися у виграші компанії, що продають житло за відносно невисокими цінами, в основному в передмісті столиці, вартість якого стартує від 6 тис. грн. за кв. м.
Менеджери компанії "Київщина-житло" (будує житло в Обухові, Кагарлику, Вишгороді, Богуславі та Борисполі) відзначають, що після введення знижок обсяг продажів квартир з початку грудня збільшився на 30%. Зокрема, у компанії пропонується дисконт 5% на всі об'єкти, крім будинків бізнес-класу в Українці, де встановлена гранична знижка в 3%.
Істотно можна заощадити, купуючи житло "бізнес-класу". Так, у компанії "Міськжитлобуд" до кінця грудня при 100%-й оплаті вартості 3-х кімнатної квартири покупець може заощадити 80 тис. грн, 2-х кімнатної квартири - 60 тис. грн., однокімнатної - 50 тис. грн.
Однак вартість квадратного метра становить 2500-3100 дол. Разом з тим, в "Міськжитлобуді" відзначають, що знижки вводилися головним чином не з метою підвищення обсягів продажів (за словами менеджерів компанії, цей показник стабільний), а для залучення уваги до самої компанії і підвищення лояльності до клієнтів.
В ІБК "Столиця", що також реалізує житло "бізнес-класу", відзначають, що навіть можливість одержати дисконт у розмірі 5-10% на житло, вартість "квадрата" якого досягає $2000-2400, не особливо впливає на активність покупок квартир.
"У нас обсяги продажів до і після акційної кампанії практично не змінилися," - повідомили в компанії.
Разом з тим, деякі будівельні організації назвали недоцільним введення заохочень.
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас