Міноборони планує до кінця року розширити функціонал і охоплення «Резерв+», «Армія+» і Delta — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міноборони планує до кінця року розширити функціонал і охоплення «Резерв+», «Армія+» і Delta

435
Міноборони планує до кінця року розширити функціонал і охоплення «Резерв+», «Армія+» і Delta
Міноборони планує до кінця року розширити функціонал і охоплення «Резерв+», «Армія+» і Delta
Міністерство оборони України планує розширити до кінця 2024 року функціонал і кількість користувачів трьох флагманських застосунків — «Резерв+», «Армія+» і Delta.
Про це повідомила заступниця міністра оборони України з питань цифрового розвитку Катерина Черногоренко на Business Breakfast від видання Forbes Ukraine у середу.
«Три флагманські продукти. Найбільший фокус у нас зараз на них. Взагалі в нас у беклозі 63 продукти. Не всі масові, але серед них є низка інфраструктурних, без яких не працюватимуть масові продукти», — розповіла Черногоренко.
За її словами, у планах — довести до 500 тис. кількість користувачів сервісу «Армія+» з поточними послугами: опитування і ArmyID. Крім того, планується додати в сервіс найбільш затребувані типи рапортів.
«Ми зараз говоримо про це з військовими і робимо постійний зріз того, що потрібно насамперед, і вже маємо цифри», — додала Черногоренко.
Вона також повідомила, що до теперішнього часу майже 400 військових частин уже запровадили в себе використання «Армія+» протягом 20 днів із моменту запуску сервісу.
«За 20 днів із моменту запуску майже 400 військових частин уже запровадили в себе використання „Армія+“. Я знову ж таки скажу: це для нас є індикатором», — зазначила Черногоренко.
Крім того, вона повідомила, що станом на ранок 28 серпня завдяки щоденному зрізу інформації щодо користувачів «Армія+» стало відомо про 100 тис. активних користувачів-військовослужбовців.
За словами Черногоренко, для військових ІТ-систем і продуктів зазначена кількість користувачів є нетиповою.
«Системи, які впроваджувалися в армії вісім років, мають удвічі менше користувачів зараз. Ми бачимо, що продукт органічно дуже швидко зростає», — додала Черногоренко.
Водночас, за її словами, у «Резерв+» у планах додати відстрочки і зробити онлайн-рекрутинг. Впровадити цю функцію можливо до кінця поточного року.
Щодо сервісу Delta у планах — наростити кількість користувачів до 100 тис.
«Я ставлю перед собою завдання 100 тис., але буду рада, якщо наші військові підхоплять. Я вже бачу, що вони підхоплюють, тому що ми легалізували Delta, вона вже має всі дозволи», — розповіла Черногоренко.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас