У Міноборони відповіли, коли з’явиться автовідстрочка в Резерв+ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Міноборони відповіли, коли з’явиться автовідстрочка в Резерв+

522
У Міноборони відповіли, коли з’явиться автовідстрочка в Резерв+
У Міноборони відповіли, коли з’явиться автовідстрочка в Резерв+
Міністерство оборони планує восени запустити сервіс автоматичного надання відстрочки від призову під час мобілізації в додатку Резерв+ для окремих категорій військовозобов’язаних.
Про це йдеться у відповіді МО на запитання в коментарях до посту заступниці міністра оборони Катерини Чорногоренко в Facebook.
«Ми активно працюємо над функцією автоматичних відстрочок для певних категорій громадян, зокрема для студентів, батьків та опікунів трьох дітей. Плануємо запустити вже восени», — ідеться у відповіді Міноборони.
У відомстві зазначили, що розуміють і поділяють необхідність автоматичної відстрочки, і це один із пріоритетних напрямків роботи команди Резерв+.
«Запуск планується восени. Стежте за оновленнями», — зазначено в іншій відповіді Міноборони в коментарях під іншим постом Чорногоренко.
Нагадаємо, у застосунку Резерв+ можна побачити актуальний статус бронювання. Цього не було раніше, оскільки інколи ТЦК помилково можуть не внести інформацію щодо броні до реєстру «Оберіг». Часом це забирає тижні або місяці.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас