Латвія частково відновила видачу віз росіянам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Латвія частково відновила видачу віз росіянам

Світ
281
Латвія частково відновила видачу віз росіянам
Латвія частково відновила видачу віз росіянам
Відсьогодні МЗС Латвії відновить приймання заяв на отримання візи від громадян росії, але подати її можуть тільки певні категорії, а кожна заява буде розглядатись індивідуально.
Про це пише латвійське Delfi.
Після оцінки актуальної ситуації з безпекою та консультацій із сусідніми країнами і регіональними партнерами з 4 липня Міністерство закордонних справ Латвії відновить приймання заяв на отримання візи від громадян росії в дипломатичних і консульських представництвах Латвії за кордоном, повідомили у пресслужбі МЗС.
Відтепер заяву на отримання візи зможуть подати члени сімей громадян і негромадян Латвії (подружжя, батьки, бабусі й дідусі, діти, онуки, а також утриманці), члени сімей громадян країн Європейського Союзу, Європейської економічної зони чи Швейцарії, а також особи, чий в'їзд пов’язаний із гуманітарними міркуваннями: наприклад, у випадку серйозної хвороби близької людини або участі в похороні, а також у випадках, коли є загроза безпеці або життю людини.
У МЗС наголосили, що кожну заяву на отримання візи розглядатимуть індивідуально, і заявник повинен буде за допомогою документів довести відповідність одній зі згаданих категорій винятку.
Нагадаємо, приймання заяв на отримання візи від росіян у посольствах Латвії за кордоном було тимчасово призупинено у зв’язку з військовим заколотом пвк «вагнер» і його ватажка євгена пригожина в росії.

Борітеся — поборемо! Слава Україні!

За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас