Гетманцев прокоментував затримки зарплат військовим — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гетманцев прокоментував затримки зарплат військовим

Казна та Політика
371
Гетманцев прокоментував затримки зарплат військовим
Гетманцев прокоментував затримки зарплат військовим
Наразі в уряду на порядку денному є бюджетні реформи, які будуть стосуватися заробітної плати для військових. Однак зараз усі військовослужбовці своєчасно отримають всі виплати.
Про це заявив голова парламентського комітету з питань фінансів Данило Гетманцев у кулуарах Верховної Ради, пише Еспресо.
Гетманцев запевнив, що всі українські військові своєчасно отримають заробітну плату. Він також підкреслив, що на порядку денному є бюджетні реформи.
«Якщо говорити про затримки… Люди абсолютно не уявляють тієї реальності, у якій вони насправді живуть. І під спів гімну й у вишиванках вони провалюють те, що необхідно для обороноздатності країни в такий важкий момент», — сказав голова комітету.
Нагадаємо, нещодавно прем’єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що бюджет країни на 2024 рік формували з прогнозом, що війна закінчиться влітку. Проте війна та мобілізація в країні тривають, тож виник дефіцит сумою у 500 мільярдів гривень. За його словами, на одного українського військового з бюджету витрачають 1,2 млн гривень.
За останніми оцінками уряду, у 2025 році дефіцит держбюджету сягне 15 млрд доларів. Йдеться про суму без урахування підтримки західних партнерів України.
Онлайн кредит за лічені хвилини — це реально. Обрати можна серед найвигідніших пропозицій на ринку.

Всі пропозиції за цим посиланням 👛

За матеріалами:
Novyny.live
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас