Google дозволив ділитися паролями з близькими — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google дозволив ділитися паролями з близькими

Технології&Авто
418
Google дозволив ділитися паролями з близькими
Google дозволив ділитися паролями з близькими
У сервісі Google Password Manager нарешті з’явилася довгоочікувана можливість спільного доступу до паролів. Компанія Google підтвердила запуск цієї функції в рамках оновлення додатків Google Play у травні 2024 року.
Про це повідомляє Android Authority.
Оновлення дозволяє безпечно діліться збереженими паролями з членами своєї сім'ї в Менеджері паролів Google. Після надання спільного доступу інші користувачі отримають копію вашого паролю у своєму Менеджері, готову до використання.
«Ви можете безпечно ділитися своїми паролями зі своєю сімейною групою в Менеджері паролів Google. Коли ви поділитеся паролем, члени вашої родини отримають його копію у своєму менеджері паролів», — пояснюють у Google.
Google дозволив ділитися паролями з близькими
Компанія навела кілька прикладів, де функція обміну паролями може бути корисною — спільний доступ до облікових записів дитячих садків, шкільних завдань, потокових сервісів, страхових акаунтів, VPN тощо.
Наразі ця можливість доступна лише в мобільних додатках Google для Android після оновлення Google Play Services до версії 24.20. Втім, поки не з’явилася в стабільній версії браузера Chrome для комп’ютерів.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас