Французький мільярдер Ксав’є Ньєль придбав lifecell і «Датагруп-Volia» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Французький мільярдер Ксав’є Ньєль придбав lifecell і «Датагруп-Volia»

Фондовий ринок
314
Французький мільярдер Ксав’є Ньєль придбав lifecell і «Датагруп-Volia»
Французький мільярдер Ксав’є Ньєль придбав lifecell і «Датагруп-Volia»
Інвестиційна компанія NJJ Holding французького мільярдера Ксавʼє Ньєля закрила транзакцію із купівлі українського оператора lifecell та провайдера фіксованого інтернету «Датагруп-Volia».
Про це йдеться у пресрелізі Horizon Capital.
«Я радий оголосити про завершення цієї знакової французької інвестиції в телекомунікаційний сектор України, яка, на нашу думку, принесе значні та відчутні переваги для клієнтів, ринку та країни загалом», — заявив Ксавʼє Ньєль.
Створення обʼєднаної телекомунікаційної платформи буде наступним кроком для партнерів в цій угоді.
«NJJ, Horizon Capital під керівництвом Олени Кошарної, та Михайло Шелемба, гендиректор „Датагруп-Volia“, об’єднають „Датагруп-Volia“ і lifecell для створення конвергентної телекомунікаційної платформи», — йдеться у релізі.
Важливим етапом для об’єднаної платформи є підписання документів і надання спільного фінансового пакету в 435 млн доларів від Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) і Міжнародної фінансової корпорації (IFC).
Нагадаємо, антимонопольний комітет 25 липня схвалив заявку на покупку французькою DVL Telecom українського оператора lifecell.
Угода з купівлі французьким мільярдером Ксавʼє Ньєлем провайдера фіксованого інтернету «Датагруп-Volia» і оператора lifecell принесе в країну 1,5 млрд доларів інвестицій.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас