Фонд держмайна запустив безкоштовний сервіс із оцінки нерухомості — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фонд держмайна запустив безкоштовний сервіс із оцінки нерухомості

Нерухомість
1092
Фонд держмайна запустив безкоштовний сервіс із оцінки нерухомості
Фонд держмайна запустив безкоштовний сервіс із оцінки нерухомості
Фонд державного майна запустив сервіс, який дозволяє фізичним та юридичним особам безкоштовно отримати е-довідку про оцінку нерухомості.
Про це у повідомила пресслужба ФДМУ.
«Оцінка нерухомості стала ще доступнішою! Тепер кожен може швидко та безплатно отримати довідку про вартість свого майна за допомогою онлайн-сервісу Фонду держмайна. Сервіс дозволяє визначити вартість 18 типів нерухомого майна при здійсненні операцій купівлі-продажу», — йдеться в повідомленні.

Як це працює

Щоб отримати е-довідку про оцінку, фізичним та юридичним особам потрібно авторизуватися на сайті за допомогою електронного підпису або через ID-сервіс.
Сформований документ можна буде надрукувати або зберегти. Чинним він буде впродовж 30 календарних днів з дня формування.
У випадку незгоди з результатами автоматичної оцінки особа має право замовити додаткову оцінку в оцінювачів. Така послуга вже буде платною.
На Finance.ua ви можете застрахувати власне чи орендоване житло від наслідків воєнних дій. Це надійний спосіб убезпечити себе від фінансових витрат, які можуть виникнути, якщо ваше майно пошкоджується або знищується, навіть через військові події. Дізнавайтеся більше за посиланням нижче:

Страхування житла від наслідків «прильоту"🏠

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас