Експерти назвали основні причини популярності Toyota Camry — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерти назвали основні причини популярності Toyota Camry

Фондовий ринок
2614
Експерти назвали основні причини популярності Toyota Camry
Експерти назвали основні причини популярності Toyota Camry
Toyota Camry досі залишається одним із найпопулярніших автомобілів у світі. У чому причина популярності цього японського седана, і чому його дійсно варто купити, розповіли експерти порталу HotCars.
Дешевше, ніж конкуренти
Однією з головних переваг седана Toyota Camry у 2024 році залишається його конкурентоспроможна ціна. У США він коштує від 26 420 доларів. Тим часом найближчі конкуренти Toyota Camry в особі Honda Accord та Hyundai Sonata коштують від 27 895 та 28 615 доларів відповідно.
Економічність гібридної версії
Тим, хто шукає економічний і водночас продуктивний «гібрид», журналісти радять звернути увагу на гібридну версію Toyota Camry 2024 року на базі 2,5-літрового рядного чотирициліндрового бензинового мотора потужністю 176 к.с. у поєднанні з двома електродвигунами.
Привабливий дизайн
Toyota Camry виділяється серед конкурентів на кшталт Honda Accord сміливим дизайном з оригінальним оздобленням залежно від обраної комплектації. Наприклад, у виконанні XSE седан має чорні акцентні деталі та металеві грати з хромованими вставками, що надає йому більш спортивного вигляду.
Революційні системи безпеки
Toyota не приховує, що при проектуванні нових автомобілів ставить безпеку на перше місце. Тому в компанії створили фірмову систему безпеки та допомоги водієві під назвою Toyota Safety Sense (TSS). Вона включає в себе систему запобігання зіткнень, функцію автоматичного керування дальнім світлом, адаптивний круїз-контроль із розпізнаванням дорожніх знаків, а також систему утримання в смузі руху.
Легендарна надійність
За оцінками J.D. Power, надійність цього седана складає 88 балів із 100 можливих.
Висока потужність
Ще одна причина купити Toyota Camry 2024 — це її висока потужність, яка в топовому виконанні із 3,5-літровим мотором V6 досягає 301 к.с. У «базі» седан оснащується 2,5-літровою рядною «четвіркою» потужністю 202 кінські сили. Таким чином, Camry потужніший за своїх найближчих конкурентів.
Розкішний та практичний інтер'єр
Незалежно від комплектації ви в будь-якому випадку отримаєте інтер'єр преміум-класу. Вже у базових версіях, таких як Camry LE, автомобіль має сидіння водія з 8-позиційним регулюванням, шість динаміків, сидіння з тканинним оздобленням та двозонний автоматичний клімат-контроль. Дорожчі комплектації мають ще більш розкішний салон зі шкіряним оздобленням та підігрівом сидінь.
Найсучасніші технології
Toyota Camry 2024 має пристойний набір сучасних технологій. Серед них — мультимедійна система з 9-дюймовим сенсорним екраном та підтримкою Apple CarPlay та Android Auto, 10-дюймовий кольоровий проекційний дисплей, пристрій для бездротової зарядки мобільних пристроїв за стандартом Qi та аудіосистема JBL Premium Audio із 9 динаміками.
Удосконалена платформа
Toyota Camry 2024 модельного року побудована на Toyota TNGA-K, яка лежить в основі всіх повнорозмірних та середньорозмірних кросоверів та мінівенів марки. Завдяки цьому седан має низький центр ваги та просторий салон, а дорожній шум та надмірна вібрація практично невідчутні.
Комплектація TRD
Toyota Camry 2024 пропонується у багатьох комплектаціях, які задовольнять потреби кожного клієнта, незалежно від того, чого він чекає від автомобіля. TRD — це одна з найцікавіших комплектацій автомобіля, що забезпечує високу продуктивність. У цьому виконанні автомобіль має 301-сильний двигун V6, спеціальну спортивну підвіску, шкіряне оздоблення салону з червоними ременями безпеки, пофарбовані в чорний колір корпуси бічних дзеркал, 19-дюймові колісні диски матово-чорного кольору, аеродинамічне оздоблення кузова та спортивний вихлоп.
Повнопривідна версія
Хоча Toyota Camry 2024 стандартно має передній привід, на деяких ринках у неї також є версії з інтелектуальною системою повного приводу, яка автоматично вмикається/вимикається.
Спеціальна серія Nightshade Edition
Toyota Camry 2024 року має спеціальний пакет обробки під назвою Nightshade Edition з чорними деталями екстер'єру і бронзовими легкосплавними дисками. Зовні автомобіль у цьому виконанні примітний чорною решіткою радіатора з сітчастою вставкою, чорними акцентами, переднім сидінням зі спортивним оздобленням SoftTex і спойлером ззаду.
Порівнюйте ціни і вигідно оформляйте поліс ОСЦПВ (автоцивілку) за 15 хвилин на нашому порталі:

Автоцивілка онлайн на Finance.ua🚙

За матеріалами:
mmr.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас