До програми єОселя приєднався ще один банк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До програми єОселя приєднався ще один банк

Кредит&Депозит
224
До програми єОселя приєднався ще один банк
До програми єОселя приєднався ще один банк
Укрфінжитло та АТ «Банк Кредит Дніпро» уклали угоду про співробітництво, тепер цей банк можна обрати у мобільному застосунку «Дія» в межах програми єОселя.
Про це повідомляє пресслужба Укрфінжитло.
«Приєднання вже восьмого банку-партнера розширить можливості громадян обирати найзручніші для себе умови кредитування в рамках єОселі. Ми постійно удосконалюємо програму і працюємо, аби вибір банків і житла ставав ширше та доступніше для потенційних учасників єОселі. Відсьогодні при подачі заявки в Дії вже можна обрати банк Кредит Дніпро», — заявив голова правління Укрфінжитла Євген Мецгер.
Відтепер кредитування по єОселі можливе через вісім банків-партнерів: Ощадбанк, Приватбанк, Укргазбанк, Глобус банк, Sky Bank, Укрексімбанк, Sense Bank та Банк Кредит Дніпро.
Нагадаємо, програма доступного іпотечного кредитування єОселя працює в Україні з жовтня 2022 року. Станом на сьогодні 8 549 родин придбали власне житло за програмою на понад 13,1 млрд гривень. Більшість з них — 5165 — це військовослужбовці та силовики. Найбільше кредитів видано у Київській області - 2294 та Києві - 1523.
Водночас з початку роботи програми українці придбали 2 415 об'єктів нерухомості першого продажу. Ця цифра включає готове нове житло та квартири на стадії будівництва від акредитованих забудовників.

Зміни в програмі єОселя: хто та яке житло може придбати 🔍

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас