Де шукати роботу студентам: список найцікавіших стажувань — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Де шукати роботу студентам: список найцікавіших стажувань

Особисті фінанси
392
Де шукати роботу студентам: список найцікавіших стажувань
Де шукати роботу студентам: список найцікавіших стажувань
Свіжа добірка грудневих стажувань від robota.ua зацікавить тих, хто тільки розпочинає свій кар'єрний шлях або має мінімальний досвід роботи. Знайомтеся з побажаннями та анонсованими пропозиціями роботодавців та відгукуйтеся на вакансії.

Стажист/Intern у ProCredit Bank

Скористатися шансом пройти оплачуване стажування у команді банку можуть студенти 4-го або 5-го курсу, які знають англійську мову (Upper-Intermediate), люблять досягати поставленої мети, відкриті до нових знань та хочуть отримати міжнародний досвід. Після стажування є можливість отримати роботу в банку.

Фахівець/Фахівчиня відділу взаємодії з МФО (стажування Energy Hub) в «Укренерго»

📍 Київ
Національна енергетична компанія запрошує на оплачуване стажування студентів випускних курсів та молодих фахівців. Тривалість — 6 місяців.
Портрет ідеального стажиста: повна або неповна вища освіта в економічній сфері; володіння англійською мові на рівні Upper-Intermediate/Advanced; знання програмних продуктів Microsoft Office; бажання професійно та кар'єрно зростати.
За умови успішного проходження стажування є можливість отримати пропозицію постійної роботи в компанії.

Future Finance Leaders Program у Procter&Gamble

📍 Київ
Компанія-виробник споживчих товарів запрошує подати заявку на програму для майбутніх фінансових лідерів. Тривалість: 10−12 місяців (є можливість зайняти керівну посаду після успішного завершення програми).
Якщо ви: студент 3-го, 4-го або 5-го курсу всіх факультетів напряму підготовки «Фінанси» або випускник (до 12 місяців після закінчення навчання); володієте англійською та українською мовами; маєте сильні лідерські якості та навички стратегічного аналізу, а також відмінні навички співпраці; володієте навичками управління часом — відгукуйтеся.

Стажист на керівника магазину в JYSK

📍 Хмельницький
Міжнародна компанія запрошує заповнити заявку на програму стажування, яка складається з 5-ти тижнів інтерактивного навчання. Протягом усієї програми навчання проводитимуть досвідчені спеціалісти зі сфери роздрібної торгівлі та HR. Під час програми стажисти обійматимуть посаду заступника керівника магазину, а між навчальними модулями — працюватимуть поруч з командою магазину.

Асистент Департаменту якості лікарських засобів (контракт)

📍 Київ
Міжнародна фармацевтична компанія шукає асистента у відділ якості. Розглядають кандидатів з фармацевтичною освітою (студентів-заочників або останніх курсів, випускників 2023 року).
Основні обов’язки на посаді: допомога в підготовці документів для Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками; друк, сканування та архівування документів у друкованому та електронному вигляді; робота з рахунками та договорами; інші доручення, пов’язані з бізнес-процесами відділу якості.

Graduate Program in Marketing у Nestle Ukraine

📍 Київ
Міжнародна компанія запрошує студентів 5−6 курсів та нещодавніх випускників, які вільно володіють англійською мовою, взяти участь у програмі Graduate Program in Marketing.
Локація — офіс компанії в Києві; початок — 2024 рік; тривалість — 1 рік; тип зайнятості - повний день, є можливість працювати віддалено.

Молодший фінансовий аналітик (стажист) в 1+1 media

📍 Київ
Медіахолдинг шукає відповідальних та готових до нових викликів стажистів. Під час стажування ви зможете: опанувати основи професії фахівця фінансового департаменту; спробувати себе у різних напрямках — управління проєктами, формування управлінської звітності, аналіз, облік та бюджетування.
Обов’язковою вимогою участі у відборі є наявність відеорезюме.

Механік-стажист у «Контінентал Фармерз Груп»

Сільськогосподарська компанія запрошує на оплачуване стажування молодих спеціалістів. Тривалість — 6 місяців (з можливістю подальшого працевлаштування у компанії). Роботодавця цікавлять студенти останніх курсів або випускники ВНЗ/коледжів України за спеціальністю інженерія/агроінженерія/механізація сільського господарства.
Якщо ви готові працювати в регіонах (Тернопільська, Хмельницька, Івано-Франківська, Львівська, Чернівецька обл.) — відгукуйтеся.

Помічник юрисконсульта в ERC

📍 Київ
Основні посадові обов’язки: реєстрація, облік, організація та контроль документообігу, службових документів, вхідної та вихідної кореспонденції; ведення документообігу, ведення обліку договорів, внесення договорів у внутрішню систему; підготовка та погодження документів, які супроводжують виконання договорів; виконання робіт у сфері права, зокрема: аналіз положень господарських договорів, внесення правок у господарські договори, підготовка додаткових угод.

Стажист відділу аналітики у L’OREAL Ukraine

📍 Київ
Стажисти матимуть можливість долучитися до проведення аналізу комерційних показників компанії, навчаючись та працюючи в команді професіоналів 6−12 місяців. Ключові обов’язки: контроль коректності даних підрозділу; підготовка звітності (продажі, представленість, ціни тощо); участь та допомога в адмініструванні SFA-системи (Saleswork); удосконалення наявних звітів та реалізація покращень адміністрування систем.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші до зарплати 💸

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас