1944
Ціни на м’ясо в Україні: скільки коштують курятина та свинина
— Особисті фінанси
В Україні продовжують дешевшати овочі, зокрема капуста, і молочка також. При цьому не відстають і м’ясні продукти.
За даними Мінцифри, деякі позиції здешевшали на понад 10 грн. Особливо спад цін торкнувся курячого та свинячого м’яса.
Куряча гомілка у березні на прилавках продається за 67,45 грн за 1 кг, це на 11,45 грн менше, ніж у лютому. Минулого місяця ціна цього товару становила 78,85 грн.
Найдоступніша ціна для українців курячої гомілки у «Novus» за 59,99 грн.
Куряче стегно у березні коштує на 14,03 грн менше, ніж у лютому. Зараз його можна придбати за 92,45 грн, минулого місця ціна складала — 106,48 грн.
У магазинах «Novus» продають стегно куряче за 79,99 грн за 1 кг.
Куряче філе також впало в ціні, адже наразі воно коштує 153,93 грн/кг. У лютому вартість була більша на 7,29 грн, адже м’ясо продавали за 161,22 грн за 1 кг.
У магазинах «Varus» та «Auchan» можна придбати шашлик за 159,90 грн.
Свиний ошийок у березні українці можуть придбати за 217,62 грн/кг. У лютому ж ціна складала 227,20 грн, тобто на 9,58 грн дорожче.
Найвигідніше купувати ошийок у магазинах «Novus» за 184,99 грн/кг.
За матеріалами: agroreview.com
Поділитися новиною
Також за темою
В Держпраці пояснили, коли працівник з нефіксованим робочим часом може відмовитися від роботи
З 2026 року українці від 40 років зможуть проходити безкоштовний медогляд
Професії, про які мало хто знає (деталі від Держслужби зайнятості)
Іспанія вводить нові правила для мотоциклістів та велосипедистів
Як батькам першокласників отримати 5 000 грн — інструкція Мінцифри
Нові квартири у Києві та області: скільки коштує «квадрат» житла