Apple iPhone SE 4 показаний на нових концепт-рендерингах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple iPhone SE 4 показаний на нових концепт-рендерингах

Фондовий ринок
2049
Apple iPhone SE 4 показаний на нових концепт-рендерингах
Apple iPhone SE 4 показаний на нових концепт-рендерингах
Компанія ще не розкрила жодних офіційних подробиць щодо майбутнього iPhone SE 4, але нещодавно смартфон був представлений на нових концептуальних рендерах.

Apple iPhone SE 4 нагадує iPhone 14

Концептуальні рендери були створені спільними зусиллями AppleTrack та @concept_central. У нещодавньому звіті ми висвітлювали чутки про те, що iPhone SE 4 матиме дизайн, схожий на iPhone 14. Пристрій матиме великий виріз для технології Face ID та порт USB Type-C. На останньому концептуальному рендері iPhone SE 4 також можна побачити ці елементи дизайну.
Судячи з зображень, передня частина iPhone SE 4 виглядає ідентичною iPhone 14 з пласкими краями та закругленими кутами. Як повідомляється, ця модель буде оснащена 6,1-дюймовим OLED-дисплеєм, хоча не ясно, чи підтримує він технологію ProMotion з частотою оновлення 120 Гц. Хоча Apple відходить від великого вирізу в останніх моделях iPhone, очікується, що моделі SE поки що збережуть цей дизайн, оскільки вони є більш доступною пропозицією від бренду.
Тим часом, на задній панелі, схоже, встановлений датчик одинарної камери. iPhone SE 4 може мати 48-мегапіксельну основну камеру на задній панелі. Ще одним помітним елементом дизайну є порт USB Type-C на нижній панелі, що робить його схожим на нещодавню лінійку iPhone 15. За чутками, iPhone SE 4 вийде на ринок наприкінці 2024 або на початку 2025 року. Тож слідкуйте за новинами.
До речі, у Finance.ua з’явилась своя сторінка в Instagram. Підписуйтесь — буде яскраво, цікаво і корисно для вашого 👛 гаманця. 👇Доєднуйтесь до Instagram Finance.ua
За матеріалами:
expert.in.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас