28,9 тисячі нових фопів та 3,6 тисячі нових компаній: тренди українского бізнесу в травні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

28,9 тисячі нових фопів та 3,6 тисячі нових компаній: тренди українского бізнесу в травні

317
28,9 тисячі нових фопів та 3,6 тисячі нових компаній: тренди українского бізнесу в травні
28,9 тисячі нових фопів та 3,6 тисячі нових компаній: тренди українского бізнесу в травні
Кількість нових бізнесів місяць-до-місяця продовжує рости. У травні українці зареєстрували 28,9 тисячі нових фопів та 3,6 тисячі нових компаній.
Про це пише Опендатабот.
За даними SaaS-платформи для управління бізнесом RemOnline в травні до квітня обсяг замовлень у підприємців у сфері послуг та торгівлі виріс на 14%. Це навіть більше, аніж було в останній місяць напередодні великої війни.

Перевищили довоєнний рівень

Збільшили обсяг замовлень та перевищили довоєнний рівень і в Одесі, Львові та Дніпрі. Лише Харків досі не може вийти на рівень січня 2022 року. Кількість замовлень там знизилася до 74%.

Найпопулярніші ніші бізнесу

Найпопулярнішими серед нових користувачів залишаються рітейл, авто та мобайл.

Довідка Finance.ua:

  • Український малий та середній бізнес майже повність оговтався після шоку перших місяців війни та сьогодні активно працює на відновлення України. Про це повідомив член правління ПриватБанку з питань МСБ Євген Заіграєв.
  • Відбудова держави в глобальному сенсі має відбуватися коштом 80% приватного капіталу, а для цього треба створити передумови, які стимулюватимуть інвесторів вкладати в Україну. Про це повідомляє пресслужба Мінекономіки.
  • Свириденко вважає, що Україна має розвивати в першу чергу ті сектори економіки, які мають конкурентні переваги. Мова йде про аграрну промисловість, зелену металургію, машинобудування, деревообробку, IT-галузь, military-tech, охорону здоров’я та фармацевтику.
До речі, портал Finance.ua проаналізував кредитні пропозиції. Тут ви можете взяти кредит онлайн на картку в Україні. Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото. Кредит онлайн на картку💰
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас