Tesla начала продажи электрического квадроцикла Cyberquad for Kids — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla начала продажи электрического квадроцикла Cyberquad for Kids

Технологии&Авто
536
ПриватБанк відкрив кредитування підприємців та МСБ за програмою державних гарантій.
Про це повідомляє пресслужба банку.
Відтепер бізнес-клієнти, які підходять під критерії, затверджені Постановою Кабінета Міністрів №1151 від 25.11.2020, зможуть отримувати фінансування в ПриватБанку з частковим забезпеченням державними гарантіями.
Як повідомив керівник Дирекції МСБ ПриватБанку Євген Заіграєв, кредитування під державні гарантії можливо буде також поєднувати з фінансуванням по державній програмі «Доступні кредити 5-7-9%», за якою ПриватБанк видав вже більше 2,3 кредитів бізнесу, вдвічі випереджаючи наступний банк-лідер.
Подати заявку на отримання фінансування з частковим забезпеченням державними гарантіями можна на сайті ПриватБанку на сторінці.
Tesla начала продажи электрического квадроцикла Cyberquad for Kids
Нагадаємо, ПриватБанк і Mastercard відкрили перше в Україні цифрове банківське відділення. При вході у відділення банк розпізнає клієнта за допомогою біометрії, а також відразу пропонує зробити одні з найпопулярніших операцій через Приват24. Після того як клієнти відділення вибрали необхідні послуги, їх можна завершити в Приват24, скористатися мультитачбарами або звернутися по допомогу до хостес.

Довідка Finance.ua:

  • В 2020 році ПриватБанк профінансував майже 25 тисяч бізнес-клієнтів на загальну суму 8,9 мільярдів гривень.
  • Ліквідні активи ПриватБанку за попередніми результатами 2020 року становлять 289,1 млрд грн. При цьому у касах банку зберігалося ще 20,9 млрд грн.

Приват24: як прив’язати карти різних банків і переводити між ними гроші

По материалам:
iXBT.com
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас