Антисептик против COVID: во Львове разработали инновационное средство — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Антисептик против COVID: во Львове разработали инновационное средство

Технологии&Авто
3277
Нагадаємо, для зручності клієнтів ми створили мобільний додаток під пристрої Android та Apple. Додаток доступний для безкоштовного скачування через Play Market та AppStore відповідно.
Через додаток легко оформити позику до 15 000 гривень, продовжити термін дії кредитного договору, здійснити добір коштів або внести оплату. Також користувачі отримують миттєвий доступ до найважливішої інформації про компанію та персональних знижок. У майбутньому планується розширення функціоналу програми.
«З появою додатку клієнтам більше не потрібно шукати сайт компанії за допомогою браузера. Тепер досить завантажити програму в один клік і отримати миттєвий доступ до „позик у кишені“. Додаток працює і для користувачів Android, і для шанувальників Apple, щоб абсолютно всі наші користувачі мали вільний доступ до фінансових послуг. Нам важливо бути зручними для наших клієнтів», – говорить директор з маркетингу CCloan Анна Мойсєєва.
Як користуватися?
Перейти за посиланням або знайти додаток CCloan через пошук у Play Market або App Store. Завантажити його на свій гаджет.
Додати свій номер телефону і пройти 3-хвилинну реєстрацію.
Обрати необхідну суму і термін кредитування.
Після схвалення заявки гроші надійдуть на карту протягом 10 хвилин.
Зараз налічується близько 15000 завантажень на Android та iOS пристрої.
По материалам:
РБК-Україна
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас