Covid-сертификат в «Дії» можно загрузить в формате PDF — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Covid-сертификат в «Дії» можно загрузить в формате PDF

Личные финансы
724
Компанія The Empire State Realty Trust (ESRT), яка володіє хмарочосом Empire State Building, а також іншими будівлями в Нью-Йорку, вирішила повністю перейти на відновлювані джерела енергії (ВДЕ).
Як передає The Washington Post, таке рішення було прийнято завдяки підписаному контракту про придбання вітроенергетики з Green Mountain Energy і Direct Energy.
Реалізація трирічних контрактів забезпечить близько 300 млн кіловат-годин електроенергії для ESRT площею понад 10 мільйонів квадратних футів. Цього достатньо, щоб освітити кожен будинок в штаті Нью-Йорк на місяць.
За інформацією видання, такої кількості цілком достатньо, щоб покрити загальне споживання енергії, необхідне для експлуатації будівель.
При цьому, як зазначає The Washington Post, перехід на ВДЕ дозволить ESRT не виробляти близько 450 млн фунтів вуглекислого газу (понад 204 млн кг). Для порівняння: приблизно стільки СО2 виділяють всі таксі Нью-Йорка протягом року.
У виданні додали, що енергія, необхідна для експлуатації будівель, є одним з найбільших джерел викидів парникових газів у США.
102-поверховий Empire State Building був побудований на П’ятій авеню в 1931 році і до відкриття Північної вежі Всесвітнього торгового центру був найвищою будівлею в світі.
У 2009 році у висотці загальною площею 269 тисяч квадратних метрів було проведено масштабну реконструкцію.
По материалам:
Finance.ua
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас