В НБУ рассказали, как за последние 3 года изменился уровень финансовой грамотности украинцев — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В НБУ рассказали, как за последние 3 года изменился уровень финансовой грамотности украинцев

Личные финансы
374
Нові дані страхового брокера Marsh показують, що в четвертому кварталі 2020 року світові ціни на комерційне страхування зросли на 22%. Але global Insurance Market Index показав, що зростання цін може почати сповільнюватися для деяких видів страхування в певних регіонах.
Зростання було найбільшим відтоді, як Marsh вперше опублікував свій індекс у 2012 році, і слідує за середнім щорічним збільшенням на 20% у третьому кварталі 2020 року і на 19% у другому кварталі.
Наприклад, тарифи на страхування майна, а також на страхування директорів і посадових осіб (D&O) в США демонструють ознаки уповільнення зростання, і аналогічні тенденції можна побачити в певних категоріях майна і нещасних випадків в континентальній Європі, Латинській Америці і Карибському басейні (LAC).
У континентальній Європі, Азії та LAC наразі спостерігається помірне зростання цін протягом трьох кварталів. Збільшення середньої сукупної ціни в четвертому кварталі 2020 було обумовлено в основному тарифами страхування майна, а також фінансовими та професійними послугами.
Інші результати показали, що ціни на страхування майна у світі зросли в середньому на 20%, що трохи нижче від зростання на 21% у третьому кварталі.
Проте глобальні фінансові та професійні напрямки зросли в середньому на 47% порівняно із зростанням на 40% у попередньому кварталі. Вартість страхування від нещасних випадків зросла в середньому на 7% порівняно зі збільшенням на 6% у попередньому кварталі.
По материалам:
Finance.ua
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас