Кому не подойдет ФЛП: украинцы не спешат становиться самозанятыми — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кому не подойдет ФЛП: украинцы не спешат становиться самозанятыми

Личные финансы
17387
АТ «Укрзалізниця» планує завершити формування філії «УЗ Карго», що займатиметься вантажними перевезеннями, до липня цьогоріч.
Про це директор з комерційної роботи та логістики УЗ Іраклі Езугбая розповів в ході конференції «Залізниці України».
Згідно з представленою ним презентацією плану формування «УЗ Карго», в лютому планується призначити перших керівників бізнес-вертикалей філії, остаточно доопрацювати його структуру, узгодити структури і штат пілотних проектів (2 філії, 2 вагонних депо).
У березні-квітні планується затвердити штатний розклад пілотних проектів та апарату управління «УЗ Карго», описати бізнес-процеси для пілотних проектів.
В цей же період планується також перевірити і доопрацювати необхідні нормативні документи, призначити керівників пілотних філій і депо, дати старт переводу персоналу в пілотні філії та вантажні депо; підготувати структуру і штат інших вантажних підрозділів (вагонних депо, філій).
У травні заплановано призначення персоналу в апарат управління філією, затвердження структури і штату інших підрозділів (вагонних, локомотивних депо, філій), старт переводу персоналу в філії та депо «УЗ Карго».
На червень-липень в планах компанії – укомплектувати UZ Cargo персоналом і майном, а також формалізувати основні бізнес-процеси вертикалей.
По материалам:
УБР
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас