Кабмин выделил из спецфонда госбюджета 100 млн гривен на трассу в Конча-Заспу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмин выделил из спецфонда госбюджета 100 млн гривен на трассу в Конча-Заспу

Казна и Политика
1050
Минулого тижня в Києві відбулася урочиста церемонія нагородження найкращих гравців фінансового ринку України за версією провідного бізнес-видання «ТОП-100. Рейтинги найбільших». Номінантів, а до їх числа увійшли провідні представники банківського, страхового та інших сегментів фінансового ринку України, оцінювало компетентне журі в складі представників міжнародних компаній з пошуку та оцінки керівників, рекрутингових та консалтингових компаній, а також членів редколегії видання.
Цікаво, що цього року, окрім нагородження компаній, що стали лідерами в своїх сегментах, окремо було відзначено лідерів фінансового ринку України, тих, хто задає темп в своїх нішах, особистостей, чий досвід, за словами головного редактора журналу Максима Біроваша, є безцінним для ринку, тих, хто навіть в складні часи активно будують та успішно розвивають бізнес.
Кабмин выделил из спецфонда госбюджета 100 млн гривен на трассу в Конча-Заспу
І ось – довгоочікувана мить оголошення переможців! Страхову групу «ТАС» за рішенням журі визнано безперечним лідером ринку обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників, а Голову правління компанії Павла Царука – лідером фінансового ринку України!
Залишається додати, що в основу рішення журі лягли результати діяльності учасників фінансового ринку за минулий рік та висновки авторитетних експертів, що базувалися на аналізі динаміки розвитку компаній, оцінці їх перспектив та здобутків.
По материалам:
РБК-Україна
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас