Honda начала тестирование новой версии беспилотного грузового внедорожника — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Honda начала тестирование новой версии беспилотного грузового внедорожника

Технологии&Авто
277
У Львові власник підприємства заволодів бюджетними коштами в розмірі 4,7 млн ​​грн, виділених з держбюджету на будівництво казарм.
Про це повідомляє пресслужба ДБР у п’ятницю, 12 лютого.
“Директор і власник підприємства (генпідрядник) навмисне підробив акти приймання виконаних будівельних робіт, в яких зазначив обсяги, види і вартість виконаних робіт, які фактично не були виконані. Він підписав їх, завірив печаткою товариства та надав Західному територіальному квартирно-експлуатаційному управлінню”, – сказано в повідомленні.
Директор підприємства скоїв відмивання коштів у розмірі 2,4 млн грн, пояснили правоохоронці.
“Для цього він зробив ряд перерахунків зазначених грошей на інший розрахунковий рахунок підприємства, які в подальшому були направлені (перераховані) підприємством на видачу готівки з банкомату по карті і особисто отримані керівником підприємства”, – додали в ДБР.
Таким чином державі було завдано збитків на 4,7 млн ​​грн.
Тепер керівника компанії підозрюють у заволодінні майном шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах; службовому підробленні, що спричинило тяжкі наслідки; легалізації майна, отриманого злочинним шляхом.
Також будівельні роботи були виконані з порушенням проектної документації та будівельних норм, що може привести до повного руйнування казарм.
Генпідряднику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.
По материалам:
3dnews.ru
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас