В Украине начали забирать автомобили за превышение скорости — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Украине начали забирать автомобили за превышение скорости

Личные финансы
1894
Розробники з Google продовжують вдосконалювати свій веб-браузер Chrome, регулярно додаючи корисні функції. Раніше в оглядачі з’явилася можливість групування вкладок, а тепер стало відомо, що групи вкладок, які закриваються користувачем, будуть відображатися в історії переглядів, завдяки чому їх можна легко відновити в разі такої необхідності.
Групування вкладок є затребуваним інструментом, особливо серед користувачів, які постійно взаємодіють з великою кількістю вкладок. За допомогою цієї функції можна об’єднувати в групи вкладки, наприклад, за тематикою, що полегшує навігацію всередині браузера. Єдина проблема таких згрупованих вкладок полягає в тому, що в разі випадкового закриття групи досить проблематично відновити її вміст. Це пов’язано з тим, що такі вкладки не відображаються в історії переглядів оглядача.
Хороша новина полягає в тому, що незабаром це зміниться. В одній з останніх версій Chrome Canary закриті користувачем групи вкладок відображаються в історії переглядів, що значно полегшує процес їх відновлення. Причому буквально в кілька кліків можна відновити не якусь окрему вкладку, а всю групу цілком.
Наразі нова функція доступна тільки в останніх версіях браузера Chrome Canary. Коли саме вона з’явиться в стабільних версіях оглядача, поки що невідомо.
По материалам:
УБР
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас