Изменение места регистрации перевели в «Дію» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Изменение места регистрации перевели в «Дію»

Личные финансы
4165
Apple працює над пристроєм, який поєднує в собі телевізійну приставку Apple TV і розумну колонку HomePod.
Про це розповіли обізнані джерела Bloomberg.
Девайс також буде оснащений камерою для спілкування у форматі відеоконференції через підключений телевізор, відзначили співрозмовники агентства. За їх словами, він матиме й інші функції, властиві розумному будинку.
Інші можливості пристрою включають стандартні функції приставки Apple TV, такі як перегляд відео або запуск відеоігор, пише Bloomberg. Колонка дозволить відтворювати музику і використовувати цифрового помічника Siri. Якщо девайс буде запущений у продаж, це буде найамбітніший продукт Apple в сфері пристроїв для розумних будинків, підкреслює агентство.
Крім того, Apple роздумує над випуском колонки з тачскріном для конкурування з Google і Amazon, заявили джерела Bloomberg. Цей девайс може поєднати в собі iPad і HomePod, а також камеру для відеочатів.
Apple вивчала можливість приєднання iPad до колонки за допомогою механічної руки, яка могла б рухатися слідом за користувачем, що ходить по кімнаті, пише агентство. Схожим чином працює пристрій Echo Show від Amazon.
Розробка обох пристроїв все ще перебуває на ранніх етапах, і Apple може змінити їх ключові функції, підкреслює Bloomberg.
По материалам:
Finance.ua
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас