Укрнафта виявила незаконну врізку у свердловину на Сумщині — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрнафта виявила незаконну врізку у свердловину на Сумщині

Фондовий ринок
4190
У Сумській області виявлено несанкціоновану врізку у свердловину, яка тривалий час не експлуатується.
Про це повідомляє ПАТ «Укрнафта».
«Працівники служби безпеки Чернігівського нафтопромислового району спільно з працівниками Талалаївського цеху видобутку нафти й газу під час обстеження свердловин, які тривалий час не експлуатуються, виявили несанкціоновану врізку. Вона була розташована на викидній лінії свердловини № 19 „Матлахи“ у Сумській області і виготовлена за допомогою патрубка висотою 5 см, до якого приєднаний кульковий кран діаметром 2 дюйми», — йдеться у повідомленні.
Укрнафта повідомила правоохоронців про виявлене порушення, після чого врізка була ліквідована.
Нині встановлюються збитки, що завдані компанії, та особи, які здійснили незаконну врізку.

Довідка Finance.ua:

  • ПАТ «Укрнафта» запустило в роботу нову свердловину на сході України з початковим дебітом 51,4 тонни на добу. Про це повідомив гендиректор підприємства Сергій Корецький. Загальна глибина нової розвідувальної свердловини становить 2919 метрів, початковий дебіт — 51,4 тонни на добу.
  • Укрнафта заявила, що отримала перші 50 насосів німецької Oil Dynamics GmbH, перші два з яких вже працюють на свердловинах. Про це повідомляє прес-служба компанії. За словами компанії, 50 установок електровідцентрових насосів, які допомагають інтенсифікувати видобуток, будуть розподілені між східним та західним підрозділами компанії майже порівну — 27 на 23 відповідно.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас