Вибрали найкращу рекламну кампанію банківських продуктів за 2018 рік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вибрали найкращу рекламну кампанію банківських продуктів за 2018 рік

Рекламний ринок
298
Користувачі і експерти вибрали найкращу рекламну кампанію банківських продуктів за 2018 рік.
За перемогу в номінації «Найкраща рекламна кампанія» змагалися топ-менеджери банків, які провели успішні рекламні кампанії і змогли підвищити впізнаваність бренду.
Переможців визначала команда журі та користувачі сайту «Мінфін». Їх просили відповісти на запитання: рекламу якого банку ви пам’ятаєте і на якому ресурсі її бачили? Перемога присуджувалася банку, за який проголосувало більше людей.
До трійки найкращих банків, рекламні кампанії яких найбільше запам’яталися користувачам, увійшли Альфа-Банк Україна, monobank і ПУМБ. В кінцевому підсумку перемогу здобув Альфа-Банк Україна.
Вибрали найкращу рекламну кампанію банківських продуктів за 2018 рік
«У нас багато хороших продуктів, про які варто розповідати, і ми намагаємося робити це креативно. За що хочу, в першу чергу, подякувати і привітати нашу команду маркетингу. На мій погляд, значною мірою ми зобов’язані перемогою нашій літній кредитній рекламній кампанії, яка була присвячена найкращій кредитній картці «Максимум» від Альфа-Банку і її перевагам для тих, хто збирається у відпустку.
В кінці минулого року ми також запропонували клієнтам travel-картку, з якої 3% всіх оплачених карткою щоденних покупок накопичуються на бонусному рахунку. Ці бонуси можна витратити на оплату будь-яких туристичних послуг. Запуск картки супроводжувала цікава рекламна кампанія. Ролик показував сім’ю, яка йде уздовж лінії прибою: все, що чути глядачу – це шепіт хвиль і крики чайок. Ідея цієї реклами – занурити глядача в атмосферу відпочинку і релаксу, пов’язати наш продукт з позитивними емоціями», – прокоментував перемогу в номінації директор департаменту з розвитку роздрібних продуктів Альфа-Банку Україна Євген Благінін.
Він також нагадав, що минулого року банк активно просував такі продукти, як «Кредит за 59 хвилин» і депозит «Розумний» зі зростаючою ставкою до 21%.
Банкір озвучив плани на 2019 рік: «Ми намагаємося використовувати максимальну кількість каналів просування: телебачення, інтернет, зовнішню рекламу. Нещодавно Альфа-Банк Україна став учасником програми «Бонус до депозитів» на сайті «Мінфін». Ми пропонуємо клієнтам «смачні умови» та розіграші грошових призів. Наприклад, зараз у нас діє акція за депозитом «Розумний», в рамках якої вкладники можуть виграти 50 тис. грн на здійснення своєї мрії».
Церемонія нагородження найкращих банків України FinAwards 2019 пройшла 15 травня в столичному клубі D.Fleur.
За матеріалами:
Мінфін.com.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас