Як купити квартиру в Києві за цінами 2017-го року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як купити квартиру в Києві за цінами 2017-го року

Рекламний ринок
1153
Нова квартира в столиці – задоволення не з дешевих. І з часом збирати необхідну суму для того, щоб забезпечити свою родину сучасним комфортним житлом, стає все важче. За останні 12 місяців середня ціна квадратного метра в Києві зросла на 8%, і за прогнозами експертів, у цьому році буде дорожчати як мінімум у тому ж темпі.
Втім, зростаючі ціни можна «відмотати» назад, якщо вчасно скористатися вигідними пропозиціями від компаній-забудовників. Так, один з найбільших девелоперів країни корпорація «Укрбуд» в лютому запропонувала знижку цілих 11%. Таким чином, в рамках акції «Люті знижки» у покупців з’явилась можливість купити житло фактично за цінами 2017 року.
Знижка 11% поширюється на більше ніж 550 квартир в 11 житлових комплексах забудовника в Києві. До кінця місяця купити за зниженою ціною можна житло від однієї до чотирьох кімнат. У тому числі сучасні дворівневі апартаменти. На вибір представлені планування від 35,24 м² до 146,77 м² в різних районах столиці.
При цьому для тих, хто не може зібрати потрібну суму одразу, корпорація також приготувала особливі умови. Покупці, які в лютому скористаються безвідсотковою розстрочкою від «Укрбуд», также отримають знижку 5% на перший внесок. Він складає від чверті загальної вартості квартири чи більше. А вибір житла у покупця в цьому випадку вдвічі ширше – особливі умови розстрочки поширюються більше ніж на 1100 квартир в столичних житлових комплексах.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас