Visa та Ощадбанк підтримають перший кіберспортивний чемпіонат України з Quake Champions — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Visa та Ощадбанк підтримають перший кіберспортивний чемпіонат України з Quake Champions

Особисті фінанси
46
Компанія Visa та Ощадбанк стануть офіційними партнерами першого в Україні чемпіонату з Quake Champions
Компанія Visa та Ощадбанк у рамках підтримки нового партнерського напряму ‒ кіберспорту стануть офіційними партнерами першого в Україні чемпіонату з Quake Champions, який відбудеться 10 вересня 2017 року в столичному клубі ASUS CyberZone. Організаторами турніру є комп’ютерний клуб CyberZone та компанія ANZU.
Завдяки підтримці компанії Visa та Ощадбанку, а також розробнику ігор – компанії Bethesda, було сформовано такий призовий фонд:
1 місце – 7500 гривень + платіжне NFC-кільце
2 місце – 5000 гривень + платіжне NFC-кільце
3 місце – 2500 гривень + платіжне NFC-кільце
Організатори та партнери чемпіонату запрошують усіх любителів електронного спорту взяти участь у турнірі, поборотися за звання чемпіона і за можливість одними з перших скористатися безконтактними кільцями Visa, які забезпечують здійснення розрахунків нарівні з платіжними картками.
Дмитро Крепак, в.о. голови регіону СНД і Південно-Східної Європи, Visa, зазначив:
«Ми раді підтримати кіберспортивний рух ‒ електронний спорт, який стрімко розвивається і має потенціал стати однією з дисциплін основної програми Олімпійських ігор. Перший крок популяризації кіберспорту ми бачимо в розвитку регіональних змагань, які дозволять молодим талантам отримати необхідну турнірну практику для спортивного росту та досягнення високих результатів. Наша компанія вже підтримує одну з найстаріших кіберспортивних команд ‒ SK Gaming, виступаючи її офіційним платіжним партнером. У той час як на локальному рівні в якості пілотного проекту ми виступили в ролі офіційного партнера фінальних матчів кіберспортивного турніру ASUS ROG LEAGUE 2017, які пройшли в Києві на початку літа».
Антон Тютюн, заступник голови правління Ощадбанку, відзначив:
«Популярність кіберспорту в Україні зростає. Серед його прихильників чимало клієнтів Ощадбанку. Ми з задоволенням прийняли пропозицію стати офіційним партнером першого в країні чемпіонату з Quake Champions. Гравці з найбільшою жагою до перемоги отримають від Ощадбанку та VISA інноваційний платіжний інструмент – NFC-кільце. Ним можна здійснювати розрахунки у торговельній мережі, як і безконтактною платіжною карткою».
За матеріалами:
Ощадбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас