Популярна мережа універмагів у Японії починає приймати біткойн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Популярна мережа універмагів у Японії починає приймати біткойн

Фінтех і Картки
481
Велика мережа японських універмагів Marui з сьогоднішнього дня додала опцію купівлі товарів за допомогою біткойна. Така можливість реалізована завдяки партнерству з місцевою криптовалютною біржею Bitflyer, пише Bitcoin.com.
На початковому етапі можливість розрахуватися біткойнами буде доступна в одному з токійських магазинів у жвавому адміністративному центрі Сіндзюку, де розташована найбільша в світі залізнична станція, а кількість іноземців вважається найвищою в столиці Японії.
Для оплати покупок криптовалютою відвідувачам Marui Annex буде достатньо мати мобільний пристрій на iOS або Android з установленим гаманцем Bitflyer – з його допомогою можна буде відсканувати спеціальний QR-код, після чого транзакція буде проведена протягом декількох секунд.
Експеримент з прийомом біткойна в Marui Annex триватиме до 31 жовтня, і якщо він буде визнаний успішним, опція буде поширена на інші магазини. Саме таким шляхом свого часу пішла мережа магазинів електроніки Bic Camera – запустивши експеримент у квітні, в липні вона прийняла рішення зробити платежі в біткойнах доступними по всій країні.
У мережі універмагів Marui представлені відомі бренди і дизайнери фешн-індустрії, а також численні бутики. Сайт Національної Туристичної Організації Японії включив Marui в Топ-7 місць, рекомендованих до відвідування любителям шопінгу.
Сайт The Culture Trip звертає увагу на логотип Marui, який зовні виглядає як «0101», а також зазначає, що цільова аудиторія універмагів – молоді люди у віці від 20 до 35 років.
За матеріалами:
Forklog
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас