Схемникам не дали вкрасти з бюджету ще 20 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Схемникам не дали вкрасти з бюджету ще 20 млн грн

Кримінал
475
Протягом січня-липня 2017 року фахівці Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області забезпечили відшкодування втрат держави на суму 19,6 мільйона гривень, в тому числі до бюджетів усіх рівнів надійшло 3,7 млн грн, – поінформувала прес-служба відомства.
«За результатами державних фінансових аудитів об’єкти контролю врахували 48 пропозицій і рекомендацій, наданих державними аудиторами, завдяки чому отримано економічний ефект (ПДВ) на суму майже 7 млн грн», – розповіли держаудитори.
У релізі уточнюється, що матеріали 22 ревізій передано до правоохоронних органів для відповідного реагування. За результатами їх розгляду розпочато 11 досудових розслідувань і вручено 5 письмових повідомлень про підозру у вчиненні кримінального злочину.
За порушення фінансової дисципліни до адміністративної відповідальності притягнуто 30 осіб.
«У 21 випадку до установ та організацій, під час ревізій яких виявлено порушення, застосовано такі заходи впливу, як призупинення бюджетних асигнувань, зупинення операцій з бюджетними коштами та зменшення бюджетних призначень розпорядникам бюджетних коштів», – йдеться в повідомленні.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас