Картки Альфа-Банку можна миттєво поповнювати картками будь-якого банку України через Alfa-Mobile — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Картки Альфа-Банку можна миттєво поповнювати картками будь-якого банку України через Alfa-Mobile

Фінтех і Картки
361
Відтепер через мобільний додаток Alfa Mobile Ukraine можна миттєво та дуже зручно поповнювати платіжні та кредитні картки Альфа-Банку карткою будь-якого іншого банку України.
Окрім зручності – для переказу достатньо всього лиш ввести реквізити картки, з якої він здійснюється, нова функція дозволить користувачам мобільного банкінгу ще й економити. Адже комісія за зарахування коштів на кредитну картку відсутня, в той час як за звичайний онлайн-переказ на зовнішній платформі клієнту доведеться оплатити 1% від суми переказу +5 грн.
Тепер поповнення картки Альфа-Банку будь-якою іншою карткою зводиться, по суті, до введення реквізитів картки, з якої буде здійснено переказ. Для цього достатньо здійснити всього три кроки, як це показано на картинках:
Картки Альфа-Банку можна миттєво поповнювати картками будь-якого банку України через Alfa-Mobile
Піклуючись про максимальний комфорт користувачів мобільного додатку, команда розробників Alfa Digital передбачила для нової функції одразу кілька способів введення даних картки, якої будуть списані кошти. Окрім звичного набору номера, терміну дії та CVV-коду з клавіатури, картку можна просто сфотографувати чи зчитати дані безконтактно, якщо смартфон оснащено NFC-модулем. Бажану опцію введення клієнт з легкістю зможе обрати у простому та зрозумілому інтерфейсі додатку.
«Колись Стів Джобс озвучив всього кілька принципів роботи смартфонів, які згодом зробили компанію Apple лідером ринку. Принципи, як і все геніальне, дуже прості. По-перше, щоб люди захотіли користуватися смартфоном, його інтерфейс повинен бути інтуїтивно зрозумілим. По-друге, шлях до кожної функції не повинен перевищувати трьох кроків, – розповів Тарас Ковтун, product owner Alfa-Mobile Ukraine.Ми як інноваційний лідер на банківському ринку України, звичайно ж, ці принципи поділяємо і втілюємо в життя в наших продуктах. Ви можете знайти кілька десятків сервісів для переказу коштів онлайн, які, безсумнівно, будуть працювати. Питання тільки в зручності. Ми ж з хлопцями з Alfa Digital зробили так, щоб здійснити переказ було максимально зручно, вигідно і приємно. Я впевнений, наші клієнти це обов’язково оцінять».
Нагадаємо, зовсім нещодавно розробники Alfa Digital запустили у мобільному додатку унікальну послугу переказу коштів за допомогою мобільного та опцію розпізнавання карток з доповненою реальністю.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас