M.E.doc повідомив про відновлення роботи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

M.E.doc повідомив про відновлення роботи

Фондовий ринок
1640
Компанія-розробник бухгалтерського програмного забезпечення “M.E.Doc” заявила про усунення проблем з програмою та відновлення роботи сайту. Про це повідомляється на сайті компанії.
“M.E.Doc” відновив роботу сайту. Можна реєструвати податкові накладні та подавати звіти. Рекомендована версія до використання 10.01.188”, – наголошується в повідомленні.
Водночас, розробник гарантує, що оновлене програмне забезпечення не містить вірусів.
“Зараз ми рекомендуємо використовувати версію 10.01.188. В підтвердження того надаємо скріншоти виведення сканування дистрибутива програми «M.E.Doc» версії 10.01.188”, – зазначається на сайті компанії.

Довідка Finance.UA:

  • 27 червня Національний банк України попередив банки і інших учасників фінансового сектору про здійснювану зовнішню хакерську атаку невідомим вірусом.
  • Служба безпеки України 1 липня заявила про причетність російських спецслужб до атак комп’ютерного вірусу Petya.A. За даними СБУ, зараження комп’ютерних систем відбувалося в кілька етапів напередодні Дня Конституції України через використання прикладного бухгалтерського програмного забезпечення.
  • Державна фіскальна служба відмовилася від використання найпопулярнішої на ринку програми податкової звітності “M.E.Doc” у зв’язку із звинуваченнями департаменту кіберполіції Національної поліції України на адресу її розробника про використання цієї програми у масштабній кібератаці.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас