НБУ уточнив порядок видачі юрособам ліцензії на інкасацію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НБУ уточнив порядок видачі юрособам ліцензії на інкасацію

Валюта
133
Правління Національного банку 13 червня прийняло постанову № 52 “Про затвердження змін до положення про порядок видачі юридичним особам ліцензії на надання банкам послуг з інкасації”.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби Нацбанку.
Постановою уточнюється порядок видачі юридичним особам ліцензії на надання банкам послуг з інкасації.
Зокрема, встановлено вимоги про надання юридичною особою одночасно з документами на паперових носіях копій цих документів в електронному вигляді у вигляді файлів, що містять відскановані з паперових носіїв зображення документів.
Також уточнено термін розгляду Національним банком пакета документів юридичної особи про можливість продовження терміну розгляду документів за клопотанням заявника, а також встановлено термін для усунення зауважень до поданих документів.
Документом визначено необхідність надання юридичною особою анкетної інформації, зокрема щодо фінансового зобов’язання та фінансового стану, ділової репутації керівників, перелік осіб, які є власниками істотної участі в юридичній особі та інше.
Реалізація норм постанови №52 спрямована на забезпечення єдиних підходів і централізації процесів ліцензування Національним банком.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас