МАУ введе збори за роздруківку посадкового талона — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МАУ введе збори за роздруківку посадкового талона

Особисті фінанси
2637
Міжнародні авіалінії України з 1 липня вводять плату за роздруківку посадкового талона для пасажирів в аеропорту. Поки платити за роздруківку будуть лише пасажири рейсів Київ-Рига і Рига-Київ.
За кожен посадковий талон пасажирам доведеться заплатити 20 євро. В майбутньому МАУ планує застосувати це правило для всіх своїх рейсів. Щоб не платити збір, пасажирам потрібно пройти онлайн-реєстрацію, роздрукувати талон самостійно або завантажити його на мобільний пристрій. Онлайн-реєстрація на рейси Київ-Рига і Рига-Київ відкривається за 48 годин.
У Борисполі і Ризі всі служби аеропортів приймають як паперові версії посадкових талонів МАУ, отримані в процесі онлайн-реєстрації, так і їх електронні варіанти, які відображаються на екранах мобільних пристроїв.

Довідка Finance.UA:

  • З 19 квітня МАУ ввела плату в 9 доларів за бронювання авіаквитків через агентства, що працюють через глобальні системи Amadeus, Sabre, Travelport і Travelsky.
  • Також раніше в МАУ заявили, що Україна значиться в двадцятці країн з найнижчими цінами на авіаквитки серед 80 досліджених країн.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас