Сash back до 10% для нових власників кредитної картки Максимум від Альфа-Банку Україна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сash back до 10% для нових власників кредитної картки Максимум від Альфа-Банку Україна

Фінтех і Картки
180
Альфа-Банк Україна при оформленні кредитної картки Максимум пропонує подвійний cash back за розрахунки в перші 30 днів: 10% – в кафе і ресторанах; 6% – на автозаправних станціях; 4% – в супермаркетах.
Після 30 днів подвійний cash back перетворюється у звичний: до 5% від витрат по картці.
Як завжди, при замовленні кредитної картки Максимум, клієнт отримує 55 днів пільгового періоду користування преміальною карткою, 0% миттєву розстрочку по картці на термін до 12 місяців і солідний кредитний ліміт до 200 тис. грн.
«Преміальна кредитка Максимум дає змогу не тільки легко і зручно здійснювати покупки, але і накопичує гроші до наступного шопінгу! Акційний cash back поки безпрецедентно високий – до 10% від витрат по картці. Платіть кредиткою в улюблених магазинах, ресторанах, на автозаправних станціях і щомісяця отримуйте повернення частини своїх витрат на картку, – коментує Олексій Пузняк, Віце-президент, в. о. директора з розвитку роздрібного бізнесу Альфа-Банку Україна.Дозвольте собі більше – отримуйте задоволення і вигоду від покупок вже сьогодні з кредитною карткою Максимум».
Мінімальна сума покупки для нарахування акційного cash back становить: 10 грн – в кав’ярнях та ресторанах, 17 грн – на автозаправних станціях і 25 грн – в супермаркетах. Деталі акції тут.
Альфа-Банк Україна гарантує швидке оформлення кредитної картки Максимум. Для цього потрібні лише ідентифікаційний код та паспорт. Замовити картку онлайн можна тут.
Ви також можете оформити картку в будь-якій точці продажу або за тел. 0800503530 (безкоштовно зі всіх стаціонарних та мобільних телефонів).
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас