Найважливіші цифри і цитати п'ятниці, 19 травня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати п'ятниці, 19 травня

270
Найважливіші цифри і цитати п’ятниці, 19 травня
  • “Даєш зарплату 1 тисячу євро”: робочі АМКР вийшли на мітинг
  • Після виходу на пенсію українці живуть в середньому 18 років – Гройсман
  • У мережі з’явилися нові фотографії iPhone 8
  • У Львові спіймали завзятих неплатників податків, які заборгували 3,6 млн грн
Греф вважає вихід Сбербанку з України втратою для всіх
“Що стосується нашої ситуації в Україні і кризи в Україні, ми дуже багато інвестували в Україну, і сил, і коштів, і побудували, на мій погляд, найкращий український банк, про що говорив не раз Національний банк України. І емоційно нам, звичайно, дуже важко йти з України, тому що там ми маємо близько 6 тисяч наших співробітників, в яких за останні 10 років ми вклали дуже багато праці”, – сказав він.
Гройсман розповів, звідки візьмуться гроші на нові дороги
“Тобто виходить 29 млрд гривень на дороги, але ще митниця працює, дає досить непогані перевиконання, і загальна сума на дороги, крім місцевих бюджетів, буде навіть більшою, ніж 30 млрд гривень”, – заявив він.
Уряд планує в Україні виробляти електрокари
«Реєструємо наш законопроект про комплексний підхід до розвитку сегмента електромобілів в Україні: здешевлення вартості (до 35%), розвиток зарядних станцій, створення власного виробництва», – написав міністр.
Гройсман хоче витратити “гроші Януковича” на дві сфери
“Як ми знаємо, розподіл цих коштів відбуватиметься за рішенням Верховної Ради України за пропозицією уряду. Ми хочемо провести консультації з коаліцією для того, щоб визначити з нею, з президентом країни, в яких напрямках ці кошти ми можемо пропонувати до використання”, – сказав він.
В Україні збираються скасувати виплату спецпенсій
«Ці пенсії отримують ті, хто працював на держслужбі, прокуратура, всі інші. Все це ліквідується … Питання військових пенсій у нас йде окремо. І вони залишаються окремим законом. Поліція, військові, це все йде по військовому закону. Чорнобильців ми також не зачіпаємо”, – заявив Шамбір.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас