Аналітик Google Україна: Майбутнє банкінгу - мобільний ринок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аналітик Google Україна: Майбутнє банкінгу - мобільний ринок

Фінтех і Картки
1031
Майбутнє відео, майбутнє телебачення – це смартфони. Майбутнє банкінгу – мобільний ринок.
Про це під час конференції FinSales2017 заявив аналітик Google Україна Андрій Радевич.
“Якщо ви створюєте продукт, який заточений під диджиталізацію, заточений для онлайну, то перша платформа, яку ви повинні створювати – це для смартфонів і мобільних телефонів”, – сказав Радевич.
За його словами, в 2015 році відбулася історична подія: кількість пошукових запитів зі смартфонів перевищила кількість запитів з ПК.
Зазначимо, згідно з даними доповіді Google, кожен третій користувач використовує смартфон – це 12-15 млн активних користувачів. Як показує статистика, в Україні 42% пошукових запитів здійснюється з смартофонів, 56% – з десктопів, також 22% переглядів відеороликів на YouTube відбувається за допомогою мобільних гаджетів.
Також в Google вказали, що користувачі стали більш просунутими, ніж бізнес, в тому числі і фінансовий. У категорії банки кількість запитів з мобільних тільки зростає, однак фінансові компанії відповіді на ці запити не дають.
Але це не тільки реалії України, це глобальна тенденція. Для прикладу, у США 60% часу, який проводять на сайтах ритейлерів, припадає на смартфон, і лише 13% користувачів витратили свої гроші за допомогою онлайн переказів. Це свідчить про те, що споживач готовий витрачати свої гроші через смартфон, однак йому просто не надають такої можливості.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас