Альфа-Банк Україна обслуговує фізичних осіб за ID-паспортами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Альфа-Банк Україна обслуговує фізичних осіб за ID-паспортами

Фінтех і Картки
64
Альфа-Банк Україна обслуговує фізичних осіб за ID-паспортами, як безпосередньо у відділеннях банку, так і в його онлайн-каналах: в інтернет-сервісі My Alfa-Bank та в мобільному банкінгу Alfa-Mobile Ukraine.
Зокрема, звернувшись до відділень Альфа-Банку Україна, клієнт за ID-паспортом може вільно оформити: поточні, ощадні, депозитні, карткові рахунки та пакети послуг, отримати відшкодування Фонду гарантування вкладів фізичних осіб по вкладам в банках, що визнані неплатоспроможними.
Відзначимо, перший продукт Альфа-Банку за ID-паспортом був оформлений більше року тому — 15 лютого 2016 р. На сьогодні близько 1,5 тисячі українців, які мають ID-паспорти, є клієнтами нашого банку та обслуговуються у нас.
Наразі Альфа-Банк вдосконалює програмний комплекс, що забезпечить можливість видавати кредити клієнтам за ID-паспортом через партнерів банку (безпосередньо у роздрібних торгових мережах).
Зазначимо, аби оформити продукт банку або отримати послугу за ID-паспортом, громадянину також потрібно підготувати довідку / витяг встановленого зразка про місце проживання та його індивідуальний податковий номер.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас