Рекламні щити водневого седана Toyota очищатимуть повітря — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рекламні щити водневого седана Toyota очищатимуть повітря

Рекламний ринок
579
Toyota починає встановлювати в Лос-Анджелесі і Сан-Франциско (Каліфорнія, США) унікальні рекламні щити, які в буквальному сенсі очищають повітря від шкідливих речовин.
Панелі рекламують седан Mirai з силовою установкою на водневих паливних елементах. Транспортні засоби з такими агрегатами мають унікальні екологічні характеристики. Єдиний продукт, що виділяється під час роботи установки, – чиста вода. При цьому викид двоокису вуглецю та інших шкідливих речовин і з’єднань в атмосферу дорівнює нулю.
Нові рекламні щити саме і покликані привернути увагу до відсутності шкідливих викидів у Mirai. Панелі здатні видаляти з повітря оксиди азоту NOx, які мають шкідливий вплив на здоров’я людини і є причиною утворення кислотних дощів.
Оксиди азоту утворюються в атмосфері як внаслідок природних явищ, таких як блискавки і лісові пожежі, так і в результаті діяльності людини, зокрема, в процесі роботи двигунів автомобілів. Нові рекламні щити Toyota мають покриття, що містить діоксид титану: в результаті хімічної реакції оксиди азоту перетворюються на нітрати і видаляються з повітря.
В цілому Toyota планує встановити 37 рекламних щитів, які роблять повітря чистішим. Стверджується, що ці панелі зможуть видаляти з повітря таку кількість оксидів азоту, яка за місяць виділяють майже 5300 автомобілів.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас