Альфа-Банк Україна приєднався до Національної платіжної системи ПРОСТІР — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Альфа-Банк Україна приєднався до Національної платіжної системи ПРОСТІР

Фінтех і Картки
147
Альфа-Банк Україна приєднався до Національної платіжної системи ПРОСТІР і розпочинає випуск платіжних карток ПРОСТІР та обслуговування у банкоматах та терміналах Альфа-Банку по всій Україні. Оформити картки ПРОСТІР у відділеннях Альфа-Банку можна буде вже з 23 січня 2017 року в рамках пакету послуг «Comfort».
«Альфа-Банк долучається до розвитку Національної платіжної системи ПРОСТІР, як в ролі емітента платіжних карток, так і банку-еквайєра. До послуг власників карток ПРОСТІР уся інфраструктура банку: відділення, термінали, банкомати, а також сучасні онлайн-канали обслуговування My Alfa-Bank та Alfa-Mobile. А ще багатьом нашим клієнтам стане до смаку яскравий патріотичний дизайн картки в жовто-блакитних кольорах», — коментує партнерство Олексій Пузняк, віце-президент, в.о. директора з розвитку роздрібних продуктів Альфа-Банку Україна.
“Я переконаний, що, співпрацюючи з Національною платіжною системою ПРОСТІР, ми зможемо досягти нового рівня розвитку сервісів та продуктів, продовжувати робити їх інноваційними та вигідними для клієнтів. Новий гравець на ринку платіжних систем та сервісів разом з одним із найкращих універсальних банків України безперечно зможе додати “драйву” у конкурентній боротьбі на ринку банківських та платіжних послуг, що позначиться на клієнтах лише найкращим чином”, – зазначив Олександр Беззубов, директор з розвитку електронної комерції Альфа-Банку Україна.
«Ми вдячні, що Альфа-Банк Україна розділяє нашу впевненість у майбутньому національної платіжної системи. Спільними зусиллями ми зможемо зміцнити позиції ПРОСТОРу на українському платіжному ринку, – зауважив директор Департаменту платіжних систем та інноваційного розвитку Національного банку України Сергій Шацький. – Сподіваюсь, що цього року активність банків значно зросте та ми досягнемо максимальних результатів».
На сьогодні учасниками Національної платіжної системи ПРОСТІР є 48 банків України, в тому числі, державні банки та банки з іноземним капіталом. Вже емітовано майже 1 млн карток ПРОСТІР. Мережа обслуговування карток НПС «ПРОСТІР» постійно зростає: наразі їх держателям вже доступні майже 14 тисяч банкоматів та 160 тисяч POS-терміналів на території всієї країни.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас